InloggenWie is online
We hebben 1 gast online

Uitslagen toernooien

24-05-2014 JRM Muntendam

Zaterdag 24 mei werd het JRM judotoernooi in Muntendam gehouden. Tachi deed met 1 judoka mee aan dit toernooi en niet zonder succes. Jens Jonker werd in de poule -41kg na 4 gewonnen wedstrijden ( allen met Ippon ) eerste.

 

17-05-2015 5e BPO toernooi Hasselt

Zaterdagmorgen om 9.00 uur was Jens Jonker als enige deelnemer van Tachi present op het 5e BPO judotoernooi te Hasselt. en niet zonder succes, Jens werd in de poule -38kg 2e, dit was een mooi resultaat in een sterk deelnemers veld. 'S avonds vond voor de 1e keer het BPO Ne-Waza toernooi plaats. Martin Schipper, Theo Griemink, Bram Brandsema en Erwin Vos hadden zich namens Tachi hiervoor ingeschreven. Ook nu was er een 1e en 2e plek. Martin Schipper werd in zijn poule 1e en Theo Griemink werd na een zeer uitputtend toernooi 2e in zijn poule. Bram en Erwin zaten dicht tegen een podium plek aan maar kwamen net te kort. Al met al een zeer geslaagde dag voor Tachi in Hasselt.

 

10-05-2014 Bokaal van het Noorden Drachten

Zaterdag 10 mei werd voor de 6e keer de Bokaal van het Noorden gehouden te Drachten. Jens Jonker was als enige deelnemer van Tachi hierbij aanwezig. helaas zonder resultaat, Jens werd na 2 gewonnen en 2 verloren wedstrijden uitgeschakeld voor de halve finale poule.

 

03-05-2014 Blauwestad judotoernooi / Opstaptoernooi Oostwold

Op zaterdag 3 mei werd het gecombineerd judotoernooi Blauwestad te Oostwold gehouden. Voor zowel wedstrijd judoka's als voor beginnende judoka's waren er verschillende wedstrijden. 5 judoka's van Tachi hadden zich voor dit toernooi ingeschreven; Thijmen Brust, Annemarie Jonker, Ronan Brandsema, Jens Jonker en Djarco Schipper. 3 judoka's waren succesvol en gingen met een mooie grote beker naar huis. Ronan Brandsema werd 2e in zijn poule, Annemarie Jonker werd 2e in haar poule en Thijmen Brust werd 3e in zijn poule. Jens en Djarco vielen in een lange en lastige voorronden helaas buiten de prijzen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatst aangepast (zaterdag, 24 mei 2014 15:10)