InloggenWie is online
We hebben 9 gasten online

Uitslagen toernooien

27-09-2014

City of Talent judotoernooi te Groningen

Het wedstrijd judo seizoen is weer begonnen, zoals ieder jaar start deze met het door Dijkman Sport georganiseerd City of Talent Judotoernooi in Groningen. 2 judoka's van Tachi hadden zich voor dit toernooi aangemeld. Thijmen Brust en Jens Jonker. Voor Thijmen was er na 1 gewonnen en 3 verloren wedstrijden geen zicht meer op een podium plaats. Jens had meer succes, na 2 gewonnen wedstrijden in de voorronde en 1 gewonnen wedstrijd in de finale, leverde hem een 3e plaats op het podium op.

 

01-11-2014

Noofoe San Toernooi Norg

Zaterdag 1 november werd weer het altijd gezellige Noofoe San toernooi in Norg georganiseerd. 3 Tachi Beilen was met 4 judoka's vertegenwoordigd. Tisaynah Weidema, Jens Jonker, Ronan Brandsema en Anne Nijzingh. De meest succesvolle judoka was Ronan Brandsema, hij behaalde een 4e plaats in zijn poule.Ronan, van harte met het behaalde resultaat.

 

15-11-2014

25e BVHS Hoogezand

Zaterdag 15 november werd in het prachtige sportcentrum Kalkwijck te Hoogezand het 25e BVHS judotoernooi gehouden. 2 judoka's van Tachi hadden zich hiervoor opgegeven: Thijmen Brust en Jens Jonker. Voor Thijmen was het geen geslaagde dag, hij viel helaas buiten de prijzen, Jens kwam knap door de voorronden en moest zich in de finalepoule genoeg nemen met een 4e plaats, wat resulteerde in een medaille!

 

22-11-2014

Ot & Sien judotoernooi Roden

Zaterdag 22 november, het 1e Ot & Sien judotoernooi staat op het programma. Maar liefst 6 judoka's van Tachi Beilen hadden zich hiervoor aangemeld. En niet zonder succes. Dagra van der Wekken was voor de eerste judoka die namens Tachi in actie kwam, met 4 formidabele wedstrijden, alle gewonnen met ippon, wist Dagra als 1e te eindigen in haar poule. In ronde 2 waren Aron Wever, Annemarie Jonker en Wiljan Oort van de partij. Voor Aron en Wiljan was het hun eerste grote toernooi en ook niet zonder succes, beiden waren in hun poule gedeeld 3e. Annemarie Jonker werd 3e in haar poule. In de laatste ronde waren Tanko van der Wekken en Tisaynah Weidema de laatste 2 Tachi judoka's. En ook hier was succes. Tanko van der Wekken werd 3e in zijn poule en Tisaynah Weidema werd gedeeld 3e in haar poule. Kortom een succesvolle dag voor Tachi op het 1e Ot & Sien judotoernooi in Roden. Alle judoka's proficiat met jullie behaalde resultaat!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatst aangepast (zaterdag, 22 november 2014 15:04)