InloggenWie is online
We hebben 3 gasten online

Uitslagen toernooien

07-03-2015

39e Hunebed judotoernooi te Borger

3 judoka's van Tachi hadden zich ingeschreven voor het 39e Hunebed judotoernooi in Borger: Jens Jonker Annemarie Jonker en Thijmen Brust. Het werd voor 2 judoka's een succesvolle dag, Jens werd 3e in de poule -45 kg -18 en Thijmen werd 2e in de poule -44 kg -12. Helaas viel Annemarie buiten de prijzen.

 

28-02-2015

Juveko te 2e Exloermond

Zaterdag 28 februari werd voor de 38e keer het Juveko toernooi te 2e Exloermond gehouden. 2 judoka's van Tachi hadden zich voor dit toernooi ingeschreven: Jens Jonker en Thijmen Brust. Voor Jens was het nog spannend, in verband met zijn geblesseerde duim was dit nog twijfelachtig. Maar de wil om mee te doen was groter als om thuis te blijven. Helaas voor Jens was het nog te pijnlijk en verloor hierdoor zijn 3 wedstrijden ( ondanks prachtig judo ). Voor Thijmen was het geen probleem, met een 1e plaats hat hij een succesvolle dag. Proficiat.

 

07-02-2015

33e IJspegeltoernooi te Sleen

Zaterdag 7 februari werd voor de 33e maal het IJspegeltoernooi door Yoshi Sleen georganiseerd. 4 judoka's van Tachi hadden zich hiervoor opgegeven: Dagra van der Wekken, Thijmen Brust, Tisaynah Weidema en Jens Jonker. Dagra en Tisaynah haalden beide een 4e plaats, Jens legde beslag op een 2e plaats en Thijmen werd 1e in zijn poule. Alle judoka's proficiat!

 

31-01-2015

17e Noord-Oost Judotoernooi te Slagharen

Voor het 17e Noord-Oost Judotoernooi te Slagharen hadden zich 2 judoka's van Tachi opgegeven. Thijmen Brust en Jens Jonker. Thijmen was zeer succesvol in zijn poule met een 1e plaats. Voor Jens was er helaas geen eremetaal, met een 3e plek in de voorronde haalde hij net niet de finalepoule.

 

10-01-2015

36e Wintertoernooi te Dedemsvaart

Het eerste judotoernooi van het seizoen 2015 is het 36e Wintertoernooi in Dedemsvaart. Jens Jonker was als enigste deelnemer van Tachi aanwezig, helaas zonder succes.

 

20-12-2014

Kersttoernooi te Hoogeveen

Het laatste judotoernooi van het jaar is altijd het gezellige Kersttoernooi in Hoogeveen. Dit jaar waren 2 judoka's van Tachi present: Thijmen Brust en Jens Jonker. Thijmen was zeer succesvol, met een 2e plaats in zijn poule, voor Jens waren 2 verloren en 1 gewonnen wedstrijd niet genoeg om in de finale poule mee te kunnen strijden om de "zeer "grote medailles. Hopelijk gaat het beter in het nieuwe jaar, 10 januari 2015, begint het seizoen in Dedemsvaart!

Wij wensen alle wedstrijdjudoka's een hele fijne feestdagen en hopelijk weer een succesvol judo seizoen 2015!!

 

13-12-2014

7e Plusine internationaal judotoernooi Veendam

Zaterdag 13 december werd in Veendam het 7e Plusine internationaal judotoernooi gehouden. Met judoka's uit Nederland, Duitsland, Denemarken, Zweden en met een judoteam uit Algerije was het een zeer veelzijdig toernooi. 3 judoka's van Tachi hadden zich voor diet toernooi aangemeld: Tisaynah Weidema, Thijmen Brust en Jens Jonker. In een warme sporthal werden op 8 matten spannende en boeiende partijen gejudood. Thijmen was de enige judoka die voor Tachi een prijs behaalde, een 2e plaats was zijn verdienste. Tisaynah en Jens vielen helaas buiten de prijzen. Thijmen van harte met het behalen van je 2e plaats!!

 

29-11-2014

Dingspiltoernooi Diever

Zaterdag 29 november werd door judovereniging Jigo Tai Diever het Dingspiljudotoernooi georganiseerd. In een drukke maar gezellige Dingspilhuus kwamen 2 judoka's van Tachi Beilen in actie. Soraya Dekker en Annemarie Jonker. Soraya Dekker was in een zware poule ingedeeld ( oranjebanders ) maar zij wist zich wonderwel goed te weren en eindigde toch nog op een 4e plaats. Annemarie Jonker werd na 2 met ippon gewonnen partijen en 1 verloren partij uiteindelijk 2e in haar poule. Al met al weer een succesvolle dag voor Tachi Beilen. Judoka's proficiat met jullie prijzen!!

 

22-11-2014

Ot & Sien judotoernooi Roden

Zaterdag 22 november, het 1e Ot & Sien judotoernooi staat op het programma. Maar liefst 6 judoka's van Tachi Beilen hadden zich hiervoor aangemeld. En niet zonder succes. Dagra van der Wekken was voor de eerste judoka die namens Tachi in actie kwam, met 4 formidabele wedstrijden, alle gewonnen met ippon, wist Dagra als 1e te eindigen in haar poule. In ronde 2 waren Aron Wever, Annemarie Jonker en Wiljan Oort van de partij. Voor Aron en Wiljan was het hun eerste grote toernooi en ook niet zonder succes, beiden waren in hun poule gedeeld 3e. Annemarie Jonker werd 3e in haar poule. In de laatste ronde waren Tanko van der Wekken en Tisaynah Weidema de laatste 2 Tachi judoka's. En ook hier was succes. Tanko van der Wekken werd 3e in zijn poule en Tisaynah Weidema werd gedeeld 3e in haar poule. Kortom een succesvolle dag voor Tachi op het 1e Ot & Sien judotoernooi in Roden. Alle judoka's proficiat met jullie behaalde resultaat!!

 

15-11-2014

25e BVHS Hoogezand

Zaterdag 15 november werd in het prachtige sportcentrum Kalkwijck te Hoogezand het 25e BVHS judotoernooi gehouden. 2 judoka's van Tachi hadden zich hiervoor opgegeven: Thijmen Brust en Jens Jonker. Voor Thijmen was het geen geslaagde dag, hij viel helaas buiten de prijzen, Jens kwam knap door de voorronden en moest zich in de finalepoule genoeg nemen met een 4e plaats, wat resulteerde in een medaille!

 

01-11-2014

Noofoe San Toernooi Norg

Zaterdag 1 november werd weer het altijd gezellige Noofoe San toernooi in Norg georganiseerd. 3 Tachi Beilen was met 4 judoka's vertegenwoordigd. Tisaynah Weidema, Jens Jonker, Ronan Brandsema en Anne Nijzingh. De meest succesvolle judoka was Ronan Brandsema, hij behaalde een 4e plaats in zijn poule.Ronan, van harte met het behaalde resultaat.

 

 

 

 

 

 

 

Laatst aangepast (zondag, 08 maart 2015 08:59)