InloggenWie is online
We hebben 1 gast online

Uitslagen toernooien

20-12-2014

Kersttoernooi te Hoogeveen

Het laatste judotoernooi van het jaar is altijd het gezellige Kersttoernooi in Hoogeveen. Dit jaar waren 2 judoka's van Tachi present: Thijmen Brust en Jens Jonker. Thijmen was zeer succesvol, met een 2e plaats in zijn poule, voor Jens waren 2 verloren en 1 gewonnen wedstrijd niet genoeg om in de finale poule mee te kunnen strijden om de "zeer "grote medailles. Hopelijk gaat het beter in het nieuwe jaar, 10 januari 2015, begint het seizoen in Dedemsvaart!

Wij wensen alle wedstrijdjudoka's een hele fijne feestdagen en hopelijk weer een succesvol judo seizoen 2015!!

 

13-12-2014

7e Plusine internationaal judotoernooi Veendam

Zaterdag 13 december werd in Veendam het 7e Plusine internationaal judotoernooi gehouden. Met judoka's uit Nederland, Duitsland, Denemarken, Zweden en met een judoteam uit Algerije was het een zeer veelzijdig toernooi. 3 judoka's van Tachi hadden zich voor diet toernooi aangemeld: Tisaynah Weidema, Thijmen Brust en Jens Jonker. In een warme sporthal werden op 8 matten spannende en boeiende partijen gejudood. Thijmen was de enige judoka die voor Tachi een prijs behaalde, een 2e plaats was zijn verdienste. Tisaynah en Jens vielen helaas buiten de prijzen. Thijmen van harte met het behalen van je 2e plaats!!

 

29-11-2014

Dingspiltoernooi Diever

Zaterdag 29 november werd door judovereniging Jigo Tai Diever het Dingspiljudotoernooi georganiseerd. In een drukke maar gezellige Dingspilhuus kwamen 2 judoka's van Tachi Beilen in actie. Soraya Dekker en Annemarie Jonker. Soraya Dekker was in een zware poule ingedeeld ( oranjebanders ) maar zij wist zich wonderwel goed te weren en eindigde toch nog op een 4e plaats. Annemarie Jonker werd na 2 met ippon gewonnen partijen en 1 verloren partij uiteindelijk 2e in haar poule. Al met al weer een succesvolle dag voor Tachi Beilen. Judoka's proficiat met jullie prijzen!!

 

22-11-2014

Ot & Sien judotoernooi Roden

Zaterdag 22 november, het 1e Ot & Sien judotoernooi staat op het programma. Maar liefst 6 judoka's van Tachi Beilen hadden zich hiervoor aangemeld. En niet zonder succes. Dagra van der Wekken was voor de eerste judoka die namens Tachi in actie kwam, met 4 formidabele wedstrijden, alle gewonnen met ippon, wist Dagra als 1e te eindigen in haar poule. In ronde 2 waren Aron Wever, Annemarie Jonker en Wiljan Oort van de partij. Voor Aron en Wiljan was het hun eerste grote toernooi en ook niet zonder succes, beiden waren in hun poule gedeeld 3e. Annemarie Jonker werd 3e in haar poule. In de laatste ronde waren Tanko van der Wekken en Tisaynah Weidema de laatste 2 Tachi judoka's. En ook hier was succes. Tanko van der Wekken werd 3e in zijn poule en Tisaynah Weidema werd gedeeld 3e in haar poule. Kortom een succesvolle dag voor Tachi op het 1e Ot & Sien judotoernooi in Roden. Alle judoka's proficiat met jullie behaalde resultaat!!

 

15-11-2014

25e BVHS Hoogezand

Zaterdag 15 november werd in het prachtige sportcentrum Kalkwijck te Hoogezand het 25e BVHS judotoernooi gehouden. 2 judoka's van Tachi hadden zich hiervoor opgegeven: Thijmen Brust en Jens Jonker. Voor Thijmen was het geen geslaagde dag, hij viel helaas buiten de prijzen, Jens kwam knap door de voorronden en moest zich in de finalepoule genoeg nemen met een 4e plaats, wat resulteerde in een medaille!

 

01-11-2014

Noofoe San Toernooi Norg

Zaterdag 1 november werd weer het altijd gezellige Noofoe San toernooi in Norg georganiseerd. 3 Tachi Beilen was met 4 judoka's vertegenwoordigd. Tisaynah Weidema, Jens Jonker, Ronan Brandsema en Anne Nijzingh. De meest succesvolle judoka was Ronan Brandsema, hij behaalde een 4e plaats in zijn poule.Ronan, van harte met het behaalde resultaat.

 

 

 

 

 

 

 

Laatst aangepast (dinsdag, 23 december 2014 15:30)